Navnesponsor på vej

Foreningen Friends of Cold Hawaii venter aftale om sponsorat

Cold Hawaii er godt eksponeret. Arkivfoto

Cold Hawaii er godt eksponeret. Arkivfoto

KLITMØLLER:Indenfor et par uger venter foreningen Friends of Cold Hawaii en afklaring på, hvem der bliver navnesponsor på dette års PWA World Cup i windsurfing på Cold Hawaii.

- Vi har bestyrelsesmøde 8. april, og jeg regner med, at vi til den tid ved, hvem der bliver navnesponsor, siger Finn Jorsal, formand for Friends of Cold Hawaii, der står for afviklingen af årets world cup.

På nuværende tidspunkt har Thisted Kommune sagt ja til at støtte årets world cup med 300.000 kroner. Budgettet er på 2,2 millioner korner.

- Taler vi muligheden for at få sponsorer, er eksponering en væsentlig faktor, og når en minister selv henvender sig for at få en orientering om alt det, begrebet Cold Hawaii omfatter, er det helt klar udtryk for, at der allerede er væsentlig eksponering af Cold Hawaii - og dermed også af world cup’en, siger Finn Jorsal med henvisning til, at erhvervs- og vækstminister Anette Vilhelmsen selv havde bedt om et besøg i Klitmøller som del af et besøg i Thy for nylig.

Ministre viser interesse

- En af de ting, ministeren var optaget af, var netop hvad eksponering af et område betyder i relation til at skabe aktivitet og udvikling, siger Finn Jorsal og tilføjer, at to andre ministre, Ida Auken (SF) og Carsten Hansen (S) også har vist interesse for den udvikling, Cold Hawaii-konceptet har startet.

- Cold Hawaii er netop blevet del af et forskningsprojekt, som frem til 2015 skal afdække, hvordan man sikrer fortsat lokalt medejerskab til et initiativ, der pludselig bliver et både internationalt og globaliseret begreb, og det er i høj grad også en problemstilling, Friends of Cold Hawaii er meget opmærksom på.

Foreningens målsætning er netop at arbejde for at sikre, at Klitmøller og Cold Hawaii fremover lægger strand og bølger til surf world cup’en, fordi den aktivitet holder begrebet levende og dynamisk.

- Udfordringen er at udvikle tingene videre uden at tabe forbindelsen til det lokalsamfund, det hele udspringer af.

Derfor er det vigtigt, at mølboerne kan genkende sig selv i det, der sker, og at deltagerne omvendt også oplever det som hyggeligt, rart og personligt, siger Finn Jorsal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.