Navnet er stadig "Burgerfri"

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Pølser fra Tican er stadig husets menu attraktion. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen.

1. december havde Havnens Pølsevogn 1/2 års fødselsdag med ny ejer.

Ud over at manden bag disken nu hedder Jan og ikke længere Svend, er ikke meget ændret på de seks måneder. Kunderne kan stadig finde ind på "pølse-vandhullet" ved rundkørslen, for menuen er den samme, og den lokale verdens situation vendes stadig.

Jan Kristensen, restauratør for "Bryggen" tilbyder om aftenen grillet rib-eye og vinbjergsnegle. Men en lille drøm om at eje en pølsevogn blev en meget nærliggende mulighed, kun 300 meter fra "Bryggen", da Svend Christoffersen gik på pension i sommer.

Nu står den på "skoldede fra bassinet" og "indianer med sidevogn" og kunderne elsker det. Den danske røde pølse er stadig et populært måltid på farten.

- Jeg er blevet rigtig godt modtaget. Jeg har stadig mange stamkunder der kommer hver dag, fortæller Jan Kristensen, der elsker at møde kunderne i pølsevognen.

Den lokale pølse-pusher er at finde hver dag fra morgenen og et stykke op af dagen i pølsevognen. Menuen forbliver uændret. Dog har Jan sammen med Tican, besluttet at teste, om kunderne kan lide hot-dogs i specialudgaver.

Blandt andet i en julemodel med rødkål og senere en mexicansk udgave.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.