Navratilova: Serena kan kværne videre i sen alder

Serena Williams kan overgå legenden Margaret Courts rekord på 24 grand slam-titler, mener Martina Navratilova.

Verdensetteren Serena Williams kan trods en fremskreden tennisalder nå at skrabe et historisk antal grand slam-titler til sig.

Det mener den tidligere stjernespiller Martina Navratilova, selv om den 33-årige amerikaner efterhånden har nået en alder, hvor mange andre kvindelige topspillere plejer at indstille karrieren.

Serena Williams er oppe på 19 titler og fem fra at matche Margaret Courts rekord på 24 grand slam-sejre i 1960'erne og 1970'erne.

- Det er muligt, når man tager hendes spillestil i betragtning, siger Navratilova til avisen The Independent.

Serena Williams spiller så kraftfuldt, at modstanderne sjældent har overtaget i kampene mod den stærke amerikaner.

- Hun behøver ikke at slide sig til det med serven og returneringerne. Tricket for hendes modstandere er at komme ind i duellerne, siger Navratilova.

- Hvis nogen kan gøre det (nå flest grand slam-titler, red.), så er det hende. Med hendes teknik, fysik, mentale styrke og vilje, fastslår hun.

Martina Navratilova mener, at Serena Williams er blevet mere stædig de seneste tre år, hvor hun har haft franske Patrick Mouratoglou som træner. I 11 grand slam-turneringer med Mouratoglou på sidelinjen er det blevet til seks sejre.

- Det lader til, at hun tror mere på sig selv. Den største forskel, som jeg kan se udefra, er, at hun er blevet mere stædig.

- Hun har udviklet sig med hans hjælp. Hun har haft tillid til, at han kunne hjælpe hende med at lave de ændringer og justeringer, siger Navratilova.

Den næste store grand slam-opgave for Serena Williams er French Open, der begynder den 24. maj. Williams deltager i øjeblikket i en turnering i Madrid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.