Naziislamisme skaber debat

Ny annoncekampagne der sammenligner islamisme med nazisme møder kritik

Et ældre billede af Thomas Krarup fra de Konservativs landsråd  i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Et ældre billede af Thomas Krarup fra de Konservativs landsråd i Aalborg Kongres og Kulturcenter. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:De to medlemmer af Aalborg Byråd Thomas Krarup (K) og Daniel Nyboe Andersen (RV) røg i totterne på hinanden på Twitter over en ny landsdækkende annoncekampagne de Konservative står bag.

I kampagnen sammenlignes islamisme med nazisme, hvilket har mødt kritik fra forskellig side. Formand for de Konservative Søren Pape og folketingskandidat Naser Kahder begrunder sammenligningen således:

- En del af islamismens DNA er had til vestlig demokrati og had til jøderne. Det har man kunnet se ved de to terroraktioner, der blev begået i København og Paris. De gik først efter demokratiet og derefter jøderne.

Debat

Kampagnen førte til en ophedet diskussion mellem rådmand Thomas Krarup (K) og Daniel Nyboe Andersen (RV) på Twitter. Se et uddrag herunder.

Hvad mener du om sammenligningen? Skriv meget gerne din mening i kommentarfeltet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.