NBA-stjerne scorer 60 point for fjerde gang i karrieren

Kun basketlegenderne Kobe Bryant og Wilt Chamberlain har nu flere kampe med mindst 60 point end James Harden.

James Harden kom op på 60 point for fjerde gang i karrieren og lagde sig dermed op på siden af Michael Jordan med tredjeflest kampe med så mange point.

James Harden kom op på 60 point for fjerde gang i karrieren og lagde sig dermed op på siden af Michael Jordan med tredjeflest kampe med så mange point.

ATLANTA:Houston Rockets udklasserede natten til søndag dansk tid Atlanta Hawks 158-111 på hjemmebane, og det kunne texanerne i høj grad takke profilen James Harden for.

Harden stod for 60 af holdets point. Det er fjerde gang i karrieren, at han har nået den imponerende pointtotal - samme antal gange som Michael Jordan.

Kun NBA-legenderne Wilt Chamberlain med 32 kampe og Kobe Bryant med seks er gået fra banen med mindst 60 point på kontoen flere gange i NBA-historien.

- Det er stort, må man sige. De mænd opnåede noget, som jeg stræber efter.

- Forhåbentlig vil jeg blive nævnt i sammenhæng med dem, når jeg engang stopper karrieren, siger Harden ifølge nyhedsbureauet AFP.

Chamberlains rekord kommer James Harden næppe i nærheden af, men han kan prale af, at han brugte færrest skudforsøg fra gulvet på at nå 60 point, når man fraregner straffekast.

Han ramte 16 af 24 forsøg, heriblandt otte trepointsskud. Derudover ramte han 20 af 23 straffekast i holdets storsejr.

Efter tre nederlag på stribe er Houston Rockets kommet tilbage på sporet med to sejre i træk.

Sejren natten til søndag bringer holdet op på 13 sejre, mens det er blevet til seks nederlag. Det placerer holdet på fjerdepladsen i den vestlige halvdel af ligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.