Ned Lukacevic kommer ikke i kamp

Aalborg Pirates bekræfter at canadieren rejser hjem

Ned Lukacevic er fortid i Aalborg Pirates. Foto: Jesper Thomasen

Ned Lukacevic er fortid i Aalborg Pirates. Foto: Jesper Thomasen

AALBORG:Man har ventet længe på Ned Lukacevic’ debut i pirat-trøjen. Først var det arbejds- og opholdstilladelsen som manglede - i aftes var det en skade, der angiveligt var i vejen for, at den nye canadiske forward kom på is i Esbjerg. Og nu er det så en kendsgerning, at Lukacevic aldrig kommer i kamp for Pirates. Kontrakten mellem parterne er blevet ophævet. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse lørdag eftermiddag.

- Vi ville meget gerne have haft Ned på isen. Men på grund af sygdom i familien hjemme i Canada har han ikke kunnet leve op til de forpligtelser, han havde som spiller i klubben. Derfor har vi valgt at lade ham gå, så han kan koncentrere sig om familien. Der er trods alt ting, der er vigtigere end ishockey, siger direktør Frederik Åkesson, der ærgrer sig over at det skud han havde i bøssen i transferruden ramte helt ved siden af skiven.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, når vi mente at have forstærket os. Men omvendt har vi en god trup, og jeg har fuld tiltro til at spillerne kan levere et godt resultat i de kommende knald eller fald-kampe, siger Frederik Åkesson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.