Nedbøjet Eriksen kan ikke tænke på Malta

Skuffelsen mod Italien sidder dybt i de danske spillere, der ikke har overskud til at tænke fremad.

Nedbøjet Eriksen kan ikke tænke på Malta

Der venter en ny kamp for det danske fodboldlandshold allerede på tirsdag, når Malta kommer på besøg i Parken.

Men dagen efter den dramatiske 2-2-kamp mod Italien er mødet med miniputnationen tæt på at være det sidste, playmakeren Christian Eriksen har i tankerne.

- Det er vist noget, man først gør, når vi står inde på banen. Der er ikke rigtig så mange tanker omkring Malta-kampen lige nu. Men når vi står på banen, spiller vi selvfølgelig for at vinde, siger Christian Eriksen.

Han mener, at han og holdkammeraterne må lade sig inspirere af fredagens modstander, Italien, der heller ikke havde det store at spille for, men alligevel fik bjærget et resultat med hjem fra Parken.

Inspiration kan nemlig være nødvendig for et hold, der måtte se VM-chancerne forsvinde med Italiens overtidsscoring efter en ellers fornem dansk præstation.

Modsat i klubberne, hvor kampene kommer som haglbyger, er der ikke mange chancer for revanche på nationalmandskabet, og derfor er nedture, som den mod Italien, ekstra svære at sluge, erkender Eriksen.

- Det er anderledes på et landshold, hvor vi ikke spiller så tit. Det er sværere, fordi der er længere imellem kampene.

- Lige nu forventer jeg bare, at vi skal ud og vinde mod Malta. Det, der skete i går i anden halvleg, er noget, vi kan bygge videre på. Det er det, vi må tage med os i fremtiden, lyder det fra den skuffede Tottenham-spiller.

Danmark møder Malta tirsdag aften. Lørdag formiddag var der afsat mindre end 12.000 billetter til den kamp.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.