Aalborg

Nederlag mod oprykker

Jammerbugt FC måtte se sig slået af Vejgaard

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Cheftræner Henrik Larsen havde inden kampen appelleret til spillernes ære og stolthed.

AALBORG:Sejrssangen blev skreget ud, så murværket rystede i katakomberne under Soffy Road. Betydningen af sæsonens første sejr var ikke til at tage fejl af hos hjemmeholdet Vejgaard, der lørdag vandt 2-1 i fodboldens 2. division over Jammerbugt FC.

- Det var en fantastisk forløsning. Vi synes, at marginalerne har været imod os indtil den her kamp, så vi var satme tændte på at få den sejr, forklarede den dobbelte målscorer Frederik Poulsen.

Han var resolut over en løs bold efter en halv time, som han sikkert sparkede i kassen, og efter knap en times spil løb han fra gæsternes forsvar og scorede usvigeligt sikkert til 2-0.

- Jeg er varm. Jeg kan mærke, at alt hvad jeg rører ved i øjeblikket bare vil ind i netmaskerne, storsmilede Frederik Poulsen, der nu står noteret for fem sæsonscoringer.

Det var sidste udkald

Sejren var fortjent, for det var Vejgaard, der ville det mest gennem 90 minutter, hvor der blev givet alt - og mere til - i nærkampene.

- Det var sidste udkald, havde vi snakket om inden kampen. Med to-tre sejre her i slutningen af efteråret kan vi stadig skabe et godt udgangspunkt for os selv til forårets nedrykningsspil, forklarede Frederik Poulsen.

Her tager Vejgaard kun de point med sig, som er erobret mod de øvrige bundhold i 2. division. Dermed er spillet meget langt fra at være ude.

De mangler nemlig at måde både Odder og VSK Aarhus fra bunden.

- Vi brugte det lidt i oplægget til kampen. Vi har noget ære og stolthed at spille for. Mange har nok sagt, at vi ville ryge hurtigt ud af 2. division igen, men vi er blevet enige om, at det skal være løgn, fortalte cheftræner Henrik Larsen.

- Ærekærheden og forfængelighed lyste ud af spillerne derinde. Vi skal spille 2. division næste sæson, fastslog han.

Cheftræneren indrømmede, at hjertet slog et par ekstra slag, da Jammerbugt i overtiden fik reduceret på et direkte frispark og efterfølgende nåede at sende et par farlige indlæg ind i feltet.

- Det var flot sparket ind til 2-1, men det ærgrer mig nu, at vi ikke også holdt nullet. Mon dog ikke jeg kommer mig over det, grinede Henrik Larsen.

KAMPFAKTA:

Mål: 1-0 Frederik Poulsen (31. minut), 2-0 Frederik Poulsen (56. minut), 2-1 Mads Larsen (90. minut)

Tilskuere: 250

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst