Brønderslev

Nederlag til fire boksere

Dårlig aften for bokseklub

De fire boksere, der alle tabte. Privatfoto

De fire boksere, der alle tabte. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Det blev en skidt aften i Fjerritslev fredag aften, da Brønderslev Bokseklub deltog i et boksestævne i Thorup Klim Hallen arrangeret af BK Orion, Fjerritslev.

Brønderslev Bokseklub deltog ned fire boksere og alle fire tabte deres kampe.

- Det er første gang i over et år, at Brønderslev Bokseklub ikke har vundet flere kampe end de har tabt ved et boksearrangement, så det var jo ikke ligefrem noget vi var stolte af, siger Brønderslev Bokseklubs træner og formand, Erik Thrane.

- Men især én af bokserne, bantamvægteren Sadam Ghanom, kunne med rette føle sig snydt for sejren. Sadam Ghanom styrede stort set alle tre omgange med aggressiv boksning, konstant i angreb, helt uforståeligt for alle i hallen blev hans modstander, Simon Hald Jakobsen, Hadsund ABK udråbt som vinder med dommerstemmerne 4-1.

- Efter kampen blev vi bestormet af folk fra alle sider, som ville vide hvordan det kunne gå til at Sadam Ghanom ikke fik sejren, men det er jo ikke os der afgiver dommerstemmer, så vi kunne jo kun henvise til dommerne. Synd for Sadam Ghanom, som havde fortjent sejren, lyder det fra Erik Thrane.

En anden kamp med en Brønderslev-bokser i det ene ringhjørne, var der også en del diskussion om. Det drejer sig om Mohammad Malek Masoud som mødte Joseph Fahn fra BK Sct. Jørgen, Holstebro. Joseph Fahn mødte op med 23 kampe på bagagen, hvoraf de fleste var vundet, mod Maleks 10, så det kunne ligne en overmatchning, hvilket det ikke var.

- Vi kendte i forvejen til modstanderens kampantal, men Malek insisterede på at bokse kampen og vi var ikke specielt nervøse for at lade ham bokse da han er en særdeles dygtig bokser. Og vi blev ikke skuffede. Malek boksede sin bedste kamp til dato, det blev en både teknisk og taktisk kamp, hvor begge boksere havde respekt for hinanden og det resulterede i en meget flot kamp. Joseph Fahn vandt kampen med dommerstemmerne 5-0, hvilket mange mente var forkert, de fleste havde set Malek som vinder.

- Jeg mener imidlertid ikke man kan bebrejde dommerne noget i denne kamp. Kampen vat så lige, at den kunne gå til begge sider, nu blev det Holstebro-bokseren som vandt, det kunne lige så godt have været Malek, der blev udråbt som sejrherre. Men en flot kamp af den unge Brønderslev-bokser, siger Erik Thrane.

I letvægt havde Brønderslev Bokseklub to boksere med, "Alex" Tujaryan mødte Mohammed Khaled fra Skanderborg og efter tre gode omgange, hvor Skanderborg-bokseren var en tand bedre end Alex i alle tre omgange, blev det til en fortjent 5-0 sejr til Mohammed Khaled. Mohammed Khaled var et hoved højere end Alex og især hans meget lange arme, voldte Alex problemer. Men med nogle flere kampe på bagen, så lærer Alex også at håndtere sådanne problemer.

- Den anden letvægter som var i ringen fra Brønderslev Bokseklub, Theis Nielsen, debuterede uden den store succes. Theis er en ganske god bokser, men det var nok lige en postgang for tidligt, at han fik sin debut, men det er trænerens skyld, jeg skulle have ventet med at sende ham i ringen. Men Theis skal nok komme efter det, nu smøger han ærmerne op til træning, og så skal han nok blive klar til at bokse inden så længe, han kan jo nok bokse, han har bl.a. vundet diplom ved et diplomstævne, så han har vist at han kan bokse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst