Nedrykkere nakkede Vendsyssel

Vendelboerne tabte 1-4 til AC Horsens på hjemmebane. Hjemmeholdets Mads Aastrup fik direkte rødt i første halvleg

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vendsyssel FF fik i det 35. minut udvist Mads Aastrup. Målmanden satsede og endte med at lave en nødbremse på André Bjerregaard. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:Vendsyssel FC stod søndag eftermiddag foran en stor opgave, da superliganedrykkerne fra AC Horsens lagde vejen forbi Hjørring. Vendelboerne gik dog uimponeret til værks, og fra kampens start stod det klart, at Sørens Kusks tropper ikke ville overlade initiativet til de østjyske favoritter.

Allerede i kampens 5. minut var hjemmeholdets Slaven Stjepanovic tæt på at bringe Vendsyssel FF i front. Montenegrineren tog det rigtige løb ind i feltet, og tæt under mål var han pludselig alene med Lasse Heinze, der kom stormende ud af Horsens-målet. Slaven Stjepanovic forsøgte at prikke bolden ind i det lange hjørne, men han måtte se afslutning snige sig tæt forbi stolpen, og drømmestarten udeblev således.

Herefter arbejde gæsterne sig så småt ind i kampen. I det 11. minut sendte Jude Nworuh en altslutning tæt forbi Mads Aastrups mål, og fem minutter senere var AC Horsens endnu tættere på, da Vendsyssel-forsvaret måtte redde bolden stregen. Det trak op til en scoring.

Dommedagshug fra distancen

I kampens 23. minut bragte AC Horsens sig foran med 1-0 efter en flot solopræstation. Anders Randrup trak ind mod feltet fra højre side, og her så han sit snit til at forsøge sig fra distancen. Det skulle vise sig at være en glimrende ide, for bolden strøg i kassen via den ene opstander uden chance for Mads Aastrup i Vendsyssel-målet.

I det 35. minut. blev tingene endnu sværere for Vendsyssel FF. Et lovende angreb endte med en afslutning fra Christian Overby, men skuddet blev blokeret og bolden røg direkte op i fødderne på Jude Nworuh. Han spillede hurtigt André Bjerregaard fri i dybden. Mads Aastrup forsøgte at afværge situationen, men han kom for sent og nedlagde i stedet André Bjerregaard, hvilket udløste et direkte rødt kort til Vendsyssel-keeperen.

Hjemmeholdet måtte fortsætte kampen med ti mand, og Slaven Stjepanovic blev udskiftet i stedet for Lasse Kjer, der tog plads i målet. Den nye målmand blev hurtigt testet, og efter få minutter på banen afværgede han en farlig situation, hvor Troels Kløve var sluppet igennem Vendsyssel-forsvaret. AC Horsens måtte derfor nøjes med en føring på 1-0 ved pausen.

Et spinkelt håb

Christian Overby forsøgte efter få minutter af anden halvleg at sætte gang i Vendyssel-tilhængerne, men de spredte klapsavler, som dette medførte, forstummede for alvor i det 49. minut, hvor Troels Kløve bragte AC Horsens foran med 2-0. Vendsyssel-forsvaret forsøgte forgæves at stoppe Kløve, som efter et langt løb og et par skarpe træk kunne udplacere Lasse Kjer, der var uden chance i situationen.

Hjemmeholdet kæmpede dog videre, og i det 65. minut kom Vendsyssel FF på tavlen. Efter et hjørnespark endte bolden ved Michael Byskov, der sendte et præcist indlæg ind i panden på Mads Greve, der flot kunne heade bolden i mål til stillingen 2-1.

Glæden blev dog kort for hjemmeholdet, for allerede i det 68. minut slog AC Horsens til på en kontra. Et indlæg fra venstresiden havnede i panden Jude Nworuh, der let kunne score til 3-1. Endnu værre blev det for Vendsyssel FF i det 79. minut, hvor Troels Kløve udbyggede føringen til 4-1, hvilket også blev kampens resultat.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.