Nedslået Woods: Til sidst var alt lige meget

Tiger Woods spillede blot for at blive færdig, efter tyske Martin Kaymer havde sikret Europa Ryder Cup-sejren.

Nedslået Woods: Til sidst var alt lige meget

Den amerikanske golfstjerne Tiger Woods havde søndag muligheden for at pynte på resultatet i Ryder Cup i den allersidste hulspils-dyst i turneringen.

Men motivationen forsvandt helt fra Woods, da han i slutningen af kampen mod italienske Francesco Molinari fik at vide, at Europa uanset hvad ville vinde det prestigefyldte trofæ.

- Jeg spurgte, hvad der skete nede på hul nummer 18. Efter det, faldt det hele til jorden, siger Tiger Woods efter nederlaget.

På 18. hul havde tyske Martin Kaymer nemlig sikret det afgørende 14. europæiske point mod USA's Steve Stricker. Som forsvarende mester kunne Europa beholde titlen med uafgjort 14-14.

Men europæerne vandt også selve dysten 14,5-13,5, da Woods spillede uafgjort mod Molinari. Woods erkender, at han blot ville have kampen overstået efter den nedslående nyhed.

- Mit put var nytteløst. Det var ubetydeligt. Jeg skød bolden for hurtigt, for det var allerede slut, fortæller amerikaneren.

Woods har aldrig haft stor succes ved kontinent-opgøret Ryder Cup. Og årets turnering blev ingen undtagelse.

Han tabte i weekenden alle sine tre kampe med sin makker Steve Stricker, og for første gang i sin Ryder Cup-karriere sad Woods også på bænken i en periode.

Amerikanerne dominerede ellers det meste af Ryder Cup fredag og lørdag, men europæerne leverede en flot fight søndag og rystede USA's spillere. Til sidst havde hjemmeholdet ikke kontrol over nerverne længere.

Efter fredagens kampe i foursomes og fourballs var USA foran 5-3, og efter lørdagens ditto stod der 10-6 til amerikanerne. Det betød, at Europa skulle vinde 8 ud af 12 singler, hvis titlen skulle forsvares.

Tyske Martin Kaymer var helt eurofisk, efter han sikrede det afgørende point til Europa i sin singlematch. Han rakte armene i vejret og kastede sig i armene på sin træner.

- Det er ubeskriveligt. Jeg har aldrig haft det som nu, siger Kaymer efter sejren.

- Min sæson har ikke været god, men i dag fik jeg masser af selvtillid, fortæller Kaymer ifølge nyhedsbureauet AFP.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden