Hobro

Nedtælling til rockfest i Hobro

Rock under Dugen har foreløbig solgt omkring 1100 af 1700 billetter til koncerten i Ambuparken

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lars Lilholt er med i Ambuparken

HOBRO:Nedtællingen til årets første musikarrangement i Ambuparken i Hobro er i gang.

Foreningen Rock Under Dugen rejser festteltet fredag 10. juni, og samme aften slås teltdugen til side for at lukke de mange gæster inden for til en god og gedigen omgang rock med navne som Johnny Madsen og Lars Lilholt.

Den arrangerende forening oplyser, at der p.t. er solgt omkring 1100 af de i alt 1700 billetter.

- Helt som ventet har der været størst forhåndsinteresse for at sikre sig billet, der også giver adgang til spisning. Faktisk skal man være hurtigt ude, hvis man ønsker at være med til den del af festen. Af de omkring 700 spisebilletter er der kun omkring 80 usolgte tilbage, oplyser arrangøren

Det er gået lidt langsommere med at sælge de øvrige 1000 billetter til selve koncerten. Tallet ligger i øjeblikket på et sted mellem 400 og 500.

- Men vi forventer, at det kommer til at gå stærkt jo tættere vi kommer koncertaftenen. Vi er i hvert fald fulde af fortrøstning, lyder meldingerne fra foreningen, som har adresse i Thisted.

Det er andet år i træk, Rock Under Dugen er i Hobro. I mellemtiden har arrangøren dog skiftet navn. I fjor kaldte arrangørerne sig Blå Festival. Til gengæld er konceptet præcis det samme. Slagter Madsen i Onsild leverer grillstegt svin til hovedret, og frivillige fra det lokale foreningsliv har givet tilsagn om at hjælpe til både med servering, oprydning m.v.

Johnny Madsen og band bliver første navn på scenen med start kl. 20. Kl 22.30 tager Lars Lilholt med band over, og når han pakker sammen ved midnatstid bliver der resten af aftenen DJ musik leveret af Michael Eiskjær fra Aars.

Arrangementet i Hobro bliver det tredje, Rock Under Dugen holder i år med Madsen og Lilholt. Der blev lagt ud i Fåborg, den kommende weekend gælder det Nykøbing og altså Hobro 10. juni.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden