Nedtælling til rockweekend i fuld gang

10.-12. april bliver der mulighed for at spille elektrisk guitar med nogle af stjernerne

Go Go Berlin deltager i RW15, blandt andet med en koncert på Kappelborg den 11. april - og sender i disse dage hilsener fra studiet i Berlin.

Go Go Berlin deltager i RW15, blandt andet med en koncert på Kappelborg den 11. april - og sender i disse dage hilsener fra studiet i Berlin.

FREDERIKSHAVN:1., 11. og 12. april er der RW15, rockweekend for guitarfreaks og unge rockbands - og nedtællingen er i fuld gang.

Hjemmesiden RW15 åbnede onsdag 25. februar klokken 18:00, blandt meget andet med en hilsen fra rockbandet Go Go Berlin, et af de bands, der medvirker i RW15.

Go Go Berlin er netop nu i det legendariske Hansa Ton Studio i Berlin, hvor navne som David Bowie, U2 og Iggy Pop tidligere har indspillet. Fra studiet i Berlin sender bandet dugfriske blog-opdateringer og fotos.

Senere følger videohilsener fra Electric Guitars, Søren Andersen og Mika Vandborg, der også stiller op til RW15.

Idéen til RW15 er opstået i et samarbejde mellem det regionale spillested Det Musiske Hus og den lokale musikforening Maigaarden og en række unge musikere fra lokalområdet.

Udover koncerter med Go Go Berlin og Electric Guitars får de unge guitarister mulighed for at deltage i workshops med folk fra musikbranchen, hvor de hører om musikernes rettigheder, om økonomi og om PR og booking - og ikke mindst får deltagerne chancen for at spille sammen med guitaristerne fra Go Go Berlin og Electric Guitars.

Billetter til RW15 kan købes via hjemmesiden.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.