Nedtur for Berggreen i Tyskland

Den tidligere Hobro-angriber får stoppet sin målstime hos Eintracht Braunschweig

Arkivfoto: Michael Bygballe
Sport 1. oktober 2015 16:43

BRAUNSCHWEIG: Pilen har kun peget opad, siden Emil Berggreen i januar forlod Hobro IK og tog turen til Eintracht Braunschweig i den næstbedste tyske fodboldrække.

Forårets præstationer betød, at flere klubber i Bundesligaen viste deres interesse i sommerens transferrude. Angriberen har også holdt stilen i den nye sæson hos Braunschweig. Fire mål er det blevet til i sæsonens første ni ligakampe, men den stime bliver nu stoppet.

Tidligere på ugen slog Emil Berggreen skulderen i en kamp mod Greuther Fürth, og den koster ifølge klubbens hjemmeside den 22-årige dansker en pause på to uger.

Skaden kan paradoksalt nok være den chance, som en anden tidligere Hobro-angriber, Mads Hvilsom, har gået og ventet på. Han har blot fået to korte indhop siden skiftet til Tyskland i sommer.

- Alle har chancen for at udnytte skaderne til at gøre opmærksomme på sig selv. Det gælder også Mads, siger cheftræner Torsten Lieberknecht.

Mads Hvilsom spillede forleden for klubbens andethold i Regionalligaen, hvor han kom på måltavlen i et opgør mod Hamburger SV.

Eintracht Braunschweig satser stort på at række på i Bundesligaen til sommer, men sæsonstarten har været noget svingende med 14 point i ni kampe og en aktuel femteplads til følge.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...