Nedtur for dansk damedouble i Malaysia

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen var seedet til at nå finalen i Malaysia, men røg ud i første runde.

Danmarks stærkeste damedouble i badminton, Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, er overraskende ude af Super Series-turneringen Malaysia Open.

Parret røg ud med et bragende nederlag allerede i første runde til indoneserne Anggia Shitta Awanda og Mahadewi Istirani Ni Ketut. Det var første møde mellem de to par.

De ambitiøse danskere, der var andenseedede i turneringen, tabte i to sæt 18-21, 9-21 på blot 34 minutter, og det må siges at være skuffende.

Mens Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er placeret på tredjepladsen på verdensranglisten i damedouble, var onsdagens modstandere helt nede som nummer 139.

I første sæt fulgte Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen ellers godt med frem til stillingen 12-12, men så trak indoneserne fra til føringer på både 16-12 og 19-14, inden sættet var i hus.

Det blev endnu værre i andet sæt, hvor danskerne kun magtede at følge med til 4-4, inden indoneserne susede af sted og vandt kampen overlegent.

Både Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er dog stadig med i turneringen, da begge kvinder vandt onsdagens kampe i mixeddouble.

Det gik desuden godt for herredoublen Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, som i første runde vandt 21-10, 21-12 over Liao Min Chun og Tseng Min Hao fra Taiwan.

Også herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen er videre til anden runde efter en sejr i to sæt over et amerikansk par.

Endelig er den andenseedede herredouble Mathias Boe og Carsten Mogensen som ventet videre fra første runde efter sejr over et indonesisk par. Det krævede dog en times hårdt slid af danskerne, som sejrede i tre sæt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden