Nej! Det er ikke mig der svindler

En vinduespudser er tiltalt for omfattende moms- og skattesvidel, og det har fået folk til at kigge skævt til en uskyldig Allan Frandsen.

Anders Green,
Allan Frandsen er bekymret over rygter om, at det er ham, der har forsøgt at snyde Skat, for han er helt uskyldig. Foto: Claus Søndberg
Retspleje 1. september 2011 00:03

Samvittigheden er ren som nypudsede ruder hos Allan Frandsen, der er medejer af Jysk Erhvervsservice i Aalborg. Men i de seneste dage har han følt sig mistænkt for at have snydt Skat for cirka 500.000 kr. i moms og for at undlade at betale skat af et overskud på 300.000 kr. Det skyldes, at Vestre Landsret i sidste uge behandlede en sag, hvor en vinduespudser er anklaget for at snyde det offentlige for flere hundrede tusinde kroner. Det har fremgået af omtalen, at den tiltalte pudsede vinduer på Aalborg Universitet, hvilket er korrekt. Kigger skævt til ham Men Allan Frandsen har også pudset vinduerne på universitetet gennem flere år, og derfor kan folk tro, at han er den skyldige. - Jeg er blevet ringet op af virksomheder og andre, der har spurgt, om det er mig, der har svindlet. Jeg er bange for, at vi kan miste nogle af vores kunder, eller at vi ikke får nye kunder, fordi folk tror, at vi snyder, siger Allan Frandsen. Han har næsten dagligt sin gang på universitetet, hvor han føler, at folk kigger skævt til ham, efter at de har læst om tiltalen mod vinduespudseren, der er mistænkt for snyd. - Jeg arbejder på universitetet blandt flere tusinde mennesker, og jeg kan godt føle, at folk kigger skævt til mig, fordi de tror, at det er mig, der har svindlet. Det er ubehageligt, siger Allan Frandsen. Jysk Erhvervsservice har udover kontrakten med Aalborg Universitet aftaler med flere store boligselskaber. Rygterne løber stærkt - Selv om Aalborg er en stor by, så løber rygterne stærkt, siger Allan Frandsen. Han har nu selv fundet ud af, hvem den tiltalte er. Nordjyske Medier har dokumentation for, at det ikke er Allan Frandsen, der tiltalt i sagen. Landsretten sendte onsdag i sidste uge sagen tilbage til fornyet behandling i Retten i Aalborg, og der falder formentlig dom i løbet af efteråret.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...