Nej tak til Salzburg

Her er AaB’s fem mulige modstandere

Det var AaB’erne, der kunne bryde ud i jubel efter de to kampe mod Zagreb. Og vejen til Champions League er ikke umulig. Foto: Goran Mehkek/Scanpix

Det var AaB’erne, der kunne bryde ud i jubel efter de to kampe mod Zagreb. Og vejen til Champions League er ikke umulig. Foto: Goran Mehkek/Scanpix

ZAGREB:AaB er efter 2-0 sejren over Dinamo Zagreb onsdag aften sikret et europæisk gruppespil i denne sæson. Selv hvis det skulle blive til et nederlag i fjerde kvalifikationsrunde til Champions League er holdet sikret en plads i Europa League-gruppespillet.

Men der er også muligheder for at nappe billetten til det fornemste selskab og de mange millioner i Champions League.

AaB er useedet i fjerde kvalifikationsrunde. Her er de fem mulige modstandere: Red Bull Salzburg fra Østrig, Steaua Bukarest fra Rumænien, Apoel Nicosia fra Cypern, BATE Borisov fra Hviderusland og Ludgorets Razgrad fra Bulgarien.

Her virker Salzburg helt klart, som det hold, der skal undgås. Det østrigske storhold viste mod Esbjerg i sidste sæson, at de kan bevæge sig på et andet plan end dansk fodbold, men ellers er de fire øvrige hold alle nogen, der er muligheder for at slå.

Bate Borisov havde store problemer mod albanske Skenderbeu i forrige runde, mens det gik noget bedre mod ungarske Debrecen i denne runde. Det gamle rumænske storhold fra Bukarest havde store kvaler med kazakhstanske Aktobe i denne runde og virker også som et hold, der kan besejres.

Bulgarske Ludogorets har været stærkt spillende i Europa de seneste sæsoner og er især svære at slå hjemme, hvilket flere storhold fandt ud af i sidste sæson. Endelig er Apoel også indehaver af en hjemmebane, hvor de færreste hold tager noget med hjem.

Lodtrækningen foretages fredag middag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.