Nephew hylder Vesterhavet i ny single

De danske hitmagere Nephew er på mandag klar med en ny single, der lovpriser det gode gamle Vesterhav.

Nephew hylder Vesterhavet i ny single

De har givet os hits som "Superliga", "Igen & Igen &" og "Police Bells & Church Sirens". Nu er Nephew-drengene klar med en ny single, der udkommer på mandag.

Det nye nummer hedder "Hjertestarter", og inspirationen er hentet længst mod vest.

Fans og nysgerrige musiksjæle kan nemlig se frem til en hyldestsang om Vesterhavet fra et band, der efter sigende er gået i en mere rocket og organisk retning - og hvor inderlighed har fået en central betydning.

- Hele mit liv er jeg kommet ved Vesterhavet. Nogle gange ligner det kviksølv, andre gange champagne, men hver gang virker det som inspiration.

- Når jeg ikke kan mærke mig selv, og mit hjerte er gået på standby, så virker Vesterhavet som løftestang ud af denne tilstand. Som en hjertestarter, siger Nephews forsanger og tekstforfatter Simon Kvamm i en pressemeddelelse.

Som noget nyt kan man på det kommende album høre alle bandmedlemmer synge, og guitaren vil fylde mere i lydbilledet, end den har gjort på bandets tidligere fire albums.

Ud over at være førstesingle er "Hjertestarter" også titelnummeret på det kommende Nephew-album, der er på gaden den 2. november.

Bandet har netop afsluttet en række koncerter som hovednavn på Grøn Koncert-turnéen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.