Nephew: Vi glæder os til at komme på græs

Bandet Nephew har været stille de seneste to år, men ved årets Grøn Koncert kommer bandet på græs igen.

Nephew: Vi glæder os til at komme på græs

De danske drengerøve i bandet Nephew har holdt sig tilbage i snart to år. Men nu har bandet været i studiet og er snart klar med albummet "Hjertestarter".

Bandet er mere end spændte på at komme på scenens skrå brædder igen.

- Vi glæder os til at blive sluppet på græs. Nu har vi stået opstaldet et par år, så vi har masser af energi og lyst til at møde folk og komme på scenen igen, konstaterer bandets forsanger, Simon Kvamm, overfor Ritzau.

Bandet afslører samtidig, at de ved årets Grøn Koncerter vil lufte nogle af de nye sange fra "Hjertestarter", der udkommer til efteråret.

Generelt glæder drengene sig til at komme af sted på tour sammen igen og få spillet både noget nyt og gammelt.

- Vi har tænkt os at tage nogle af de nye numre med og lufte dem lidt. Det er for os en kæmpe ting, og det glæder vi os rigtig meget til, fortæller Kvamm og fortsætter:

- Og så er der nogle af de sange, vi har lavet om før, som vi spiller i den originale version igen. Vi prøver at lege med vores materiale, men med respekt for det. Der er ikke noget værre end et band, der aldrig spiller deres gamle numre.

For mange af bandmedlemmerne handler sommerens kommende koncerter heller ikke kun om musikken, men også om at finde hinanden igen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme af sted igen og være sammen med jer (drengene fra Nephew red.) og have nogle gode dage. To forlængede weekender i det danske sommervejr - håber vi, griner guitaristen Kristian Riis.

Fra 19. juli til 29. juli skal bandet spille i alt 8 grønne koncerter rundt om i landet. Især glæder drengene sig til at spille i Esbjerg, da byen har en helt særlig plads i bandets hjerte.

- Esbjerg rummer en voldsom kærlighed, lidt ligesom vores nye album. De råber højere, de kaster flere øl op i luften. Det er ikke farligt for nogen, det er bare lidt mere voldsom kærlighed til os. Det er altid meget rørende, forklarer Kvamm.

/ritzau/