Nervøs Tannaz frygtede Finn og Ries charme

16-årige Tannaz klarede fredag aften farezonen i X Factor, men den unge fynbo føler sig stadig ikke sikker i konkurrencen.

Det andet liveshow i X Factor endte med at blive en direkte duel mellem Remees 16-årige solist Tannaz og Thomas Blachmans gruppe bestående af alderspræsidenterne Finn og Rie.

Det lykkedes den unge fynbo at overbevise dommer Lina Rafn om, at hun skulle fortsætte videre i konkurrencen. Men turen i farezonen bliver ikke glemt lige foreløbigt.

- Jeg var så nervøs. Også fordi at Finn og Rie har den charme, som de har. Vi er total forskellige, derfor kan vi ikke sammenlignes, siger Tannaz og fortsætter. 

- Niveauet er megahøjt. Jeg er så taknemlig for at stå her i dag. Jeg følte mig ikke sikker på noget tidspunkt, jeg føler mig ikke sikker nu overhovedet. 

Det var en tydelig nervøs Tannaz, der på scenen kæmpede med sin intonation, hvilket dommer Lina Rafn også bemærkede. Alligevel fik den unge sangfugl mange rosende ord med på vejen fra Thomas Blachman.

- For mig var verset det bedste, du har sunget i vores bekendtskab. Ikke så meget attitude, cool og roligt, roste han Tannaz efter hendes første optræden.

Heldigvis for Tannaz er både hende og hendes coach klar over, hvad der skal arbejdes på, så de fremover undgår farezonen.

- Jeg ved, hvad der skal forbedres. Jeg har fået en mere klar idé om, hvilken vej jeg skal gå. Og det er simpelthen at finde noget mere af mig og ikke læne mig op ad andre. Jeg skal finde en vokal, som er mere mine egen, siger hun og uddyber, at hun tror, at hun har fundet lige præcis den rette sang til næste fredags liveshow. 

Der er nu syv deltagere tilbage i X Factor.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.