Netto kan løse parkeringsproblemer ved ishockeykampe

Ny dagligvarebutik medfører flere parkeringspladser i sydbyen

Når White Hawks spiller hjemmekampe, så bliver der måske en gang i fremtiden langt bedre parkeringsforhold. I øjeblikket er der alt for få parkeringspladser, men det problem kan muligvis blive løst af en ny dagligvarebutik i området. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Når White Hawks spiller hjemmekampe, så bliver der måske en gang i fremtiden langt bedre parkeringsforhold. I øjeblikket er der alt for få parkeringspladser, men det problem kan muligvis blive løst af en ny dagligvarebutik i området. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

FREDERIKSHAVN:Når der i vintersæsonen samles tusindvis af tilskuere til ishockey i Iscenter Nord, så har skuet udenfor skøjtehallen til tider været ganske kaotisk.

Alt for få parkeringspladser har bevirket, at bilerne - nærmest med løs hånd - har været strøet ud over fortovskanter, græsrabatter og alle andre steder, hvor et køretøj ellers har kunnet gemmes af vejen.
- Vi har haft en problemstilling omkring det område, fortæller John Christensen (V), formand for plan- og miljøudvalget.
Men nu kan problemet måske løses fra en uventet kant. En ny dagligvarebutik kan nemlig tilføre de nødvendige parkeringspladser.

P-pladser en betingelse

Tilbage i december igangsatte plan- og miljøudvalget i Frederikshavn Kommune planlægningen af en ny dagligvarebutik ved Skøjtealléen.

Ifølge lokalplanforslaget kan butikken få en størrelse på op til 1000 kvadratmeter, mens grunden, som lokalplanen omfatter, er 3400 kvadratmeter.
Området - som ligger umiddelbart foran skøjtehallen - dækker to private ejendomme og et kommunalt areal. Og netop det kommunale areal giver plan- og miljøudvalget en trumf på hånden.
I forbindelse med salg eller udlejning af arealet, så forsøger plan- og miljøudvalget nemlig at gøre det til en betingelse, at ishockey-tilskuerne også kan benytte parkeringspladsen.
- Vi vil jo gerne have det sådan, at den her parkeringsplads også kan bruges ved ishockeykampene. Jeg synes faktisk, at det ville kunne løse mange af problemerne med parkeringen. Så det må vi prøve at sikre, siger John Christensen.
For ham handler det dog ikke kun om flere parkeringspladser - også selve dagligvarebutikken, mener han, er en rigtig god idé.
- Jeg vil gerne have, at vi laver mulighed for en dagligvarebutik i området, sådan at dem, der bor i området, bliver fri for at køre så langt, når de skal købe ind.
Det er i øvrigt Netto, som ifølge NORDJYSKEs oplysninger er interesseret i at åbne en dagligvarebutik på arealet.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden