Netværk for fødevarevirksomheder i Løkken

Gruppen af virksomhedsledere i netværket Smag på Løkken. Foto: Kirsten Olsen

Gruppen af virksomhedsledere i netværket Smag på Løkken. Foto: Kirsten Olsen

loekke

Fødevarenetværket “Smag på Løkken" er opstået på baggrund af flere virksomheders fælles motivation for forretningsudvikling. Medlemmerne i netværket har alle medvirket i udviklingsforløbet "Kystbyer i vækst" gennem Hjørring Kommune og Visit Nordjylland, hvor der som en del af projektet, blev udviklet et koncept for etablering af et fødevarenetværk i Løkken.


Netværket består foreløbig af følgende virksomheder: Bolcheriet Løkken, Slagter Dyrby, Iskompagniet, Løkken Bryghus, Restaurant Løkken Badehotel, Kodals Bageri & Cafe, Huset Banasik og Cafe Frandsen.
- Netværket er allerede i gang med at udviklet en fælles markedsføring. Der er også søgt midler hos Hjørring Kommune til opstartsfasen, fortæller udviklingskonsulent Helene Ancheril Mathew som er tovholder for projektet.
Netværket har fået udviklet et logo, som skal fungere som et kvalitetsstempel. Efteråret bruges på at planlægge hvordan man med det fælles brand kan markedsføre sig i fællesskab. Smag på Løkken er planlagt til at skulle lanceres til påske 2017.
Formålet med netværket er at samle kvalitetsbevidste restauratører og stolte fødevarehåndværkere i et forpligtende branchesamarbejde og sammen sætte Løkken som fødevaredestination på dagsordenen.
- I netværket fokuserer vi på at arbejde sammen som kon-kollegaer frem for konkurrenter. I fællesskab vil vi øge vores attraktionsværdi og omsætning ved at højne kvalitet og variation af fødevaretilbud i Løkken, fortæller indehaver af Huset Banasik og formand for Løkken Handelsstandsforening Jeanette Borup, som også indgår i netværket.
- Sommeren er præget af travlhed for virksomheder i Løkken, og der skal fokuseres på at levere og tjene penge. Virksomhederne arbejder lige nu for at udnytte lavsæsonen til at fokusere på forretningsudvikling og netværk, tilføjer hun.
Netværket skal være for fødevarevirksomheder i og omkring Løkken. De skal opfylde bestemte kriterier, der understøtter netværkets vision og værdier. To virksomheder yderligere er ved at blive optaget i netværket.
Netværket indeholder muligheder for bl.a. vidensdeling, sparring, inspiration, netværksarrangementer som kurser/studieture og samarbejde på tværs.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.