Aalborg

Netværk for iværksættere

NextNord og Kickstart Aalborg viste gode idéer frem

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nordjyske iværksættere sprudler af ideer, fremgik det af lørdagens messe. Foto: Daniel Bygballe

AALBORG:En app der kan finde tilbud på en god burgermenu, en trådløs oplader, kunstneriske computerspil og et asteroide forsvarsprojekt var bare nogle få af de ideer og produkter, som en række engagerede, nordjyske iværksættere lørdag viste frem på et velbesøgt arrangement i Aalborg Universitets bygning i Rendsburggade ved havnen.

Bag arrangementet stod blandt andet et iværksætternetværk med navnet NextNord, som foreløbig tæller 25 nordjyske virksomheder, som kæmper for at gøre opmærksom på sig selv.

- Der er forhåbentligt flere virksomheder og private forbrugere, som får øjnene op for at bruge, støtte og samarbejde med de nye lokale virksomheder. Med flere kunder skabes flere arbejdspladser, så det er generelt win-win for Nordjylland, siger Lisa Dalsgaard, der er medstifter af NextNord og også har startet egen virksomhed.

Medarrangør var også foreningen Kickstart Aalborg, der er grundlagt af studerende fra Aalborg Universitet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.