New England lider historisk nederlag før Brady-comeback

For første gang i halvandet årti på hjemmebanen Gillette Stadium forlod New England Patriots banen uden point.

Buffalo Bills v New England Patriots Foto: Scanpix/Kevin Sabitus

Buffalo Bills v New England Patriots Foto: Scanpix/Kevin Sabitus

Intet hold har været så dominerende som New England Patriots i NFL det seneste halvandet årti, og især på hjemmebanen Gillette Stadium har holdet været skræmmende.

Derfor var det også et regulært chokresultat, publikum blev vidne til, da Buffalo Bills, et af de mest anonyme hold de seneste par årtier, sejrede med 16-0 i New England.

Det er første gang nogensinde, at Bill Belichicks stærke New England-mandskab ikke formår at sætte et eneste point på tavlen, siden man rykkede ind på Gillette Stadium forud for 2002-sæsonen.

Faktisk er det første gang siden 1993, at New England-spillerne må gå pointløse fra en hjemmekamp i NFL.

Intet fungerede for hjemmeholdets offensiv, der trods fraværet af den karantæneramte stjerne-quarterback Tom Brady havde vundet sæsonens første tre kampe.

Erstatningen Jacoby Brissett kunne slet ikke få drev i angrebet søndag, som blev lukket effektivt ned af Buffalo-forsvaret.

I New England kan man dog glæde sig over, at Tom Brady nu har overstået de fire karantænedage, han fik i den meget omtalte Deflategate-sag.

Her blev det efter en langvarig retssag vurderet, at Brady havde været vidende om, at New England-personale i en slutspilskamp i 2014-sæsonen havde lukket luft ud af kampboldene for at gøre det lettere for Brady at kaste dem.

Buffalo Bills nåede op på to sejre og to nederlag i sæsonen med søndagens sejr over New England.

Omvendt fortsatte trængslerne for en af sæsonens forhåndsfavoritter, Carolina Panthers, som nåede Super Bowl i sidste sæson.

Ikke nok med at man tabte den tredje af fire kampe i sæsonen søndag, holdets quarterback Cam Newton måtte også udgå med en hjernerystelse i slutningen af opgøret.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.