New Yorks politi efterlyser 28-årig efter eksplosion

New Yorks borgmester siger til CNN, at efterlyst kan være bevæbnet og farlig

Foto: FBI
USA 19. september 2016 15:07

USA: Politiet har udsendt et foto af mistænkt i forbindelse med en eksplosion i New York. Den eftersøgte er 28 år og hedder Ahmad Khan Rahami, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ved eksplosionen på Manhatten blev 29 mennesker såret.

Politiets talsmand, J. Peter Donald, har tweetet et foto af den efterlyste, som eftersøges for at blive afhørt om eksplosionen lørdag aften i bydelen Chelsea.

New Yorks borgmester siger til CNN, at Rahami, der er amerikansk statsborger og fra New Jersey, kan være bevæbnet og farlig.

Amerikansk politi detonerede tidligere mandag en mistænkelig pakke nær en station i byen Elizabeth i New Jersey. Politiet frygtede, at der var flere rørbomber i pakken, som blev bragt til eksplosion af en robot.

Episoden kom efter, at USA blev rystet af tre angreb i weekenden, blandt andet en bombeeksplosionen på Manhattan lørdag aften, samt et knivoverfald i Minnesota, som sårede ni.

Om angrebene kan sættes i forbindelse med det, der i USA betegnes som terroristgrupper, er ved at blive efterforsket, skriver nyhedsbureauerne AFP og Reuters.

Storbyens antiterrorenhed og forbundspolitiet, FBI, deltager i efterforskningen af angrebet i New York.

/ritzau/Reuters

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...