Neymar fokuserer kun på at vinde VM-titlen

Den brasilianske superstjerne bekymrer sig ikke om personlig succes, men holdets forud for VM på hjemmebane.

- Jeg vil ikke være VM's bedste spiller eller topscorer. Alt jeg vil have er titlen. Det er den, jeg altid har drømt om.

Et døgn før det går løs ved VM i Brasilien var værtsnationens største stjerne Neymar klar i meldingen. Det handler om kollektivets triumf og ikke den personlige.

Brasiliens trup tæller en lang række stjerne, men særligt det offensive spil hviler meget på Barcelona-spillerens skuldre. Det ansvar skal han bære i en alder af blot 22 år.

- Jeg er da selvfølgelig nervøs, men jeg er også ekstremt lykkelig over at være her, siger Neymar dagen før åbningskampen.

- Jeg håber virkelig, at jeg kan hjælpe holdet på den bedste måde, så vi kan indfrie forventningerne om at vinde verdensmesterskabet.

Ved de to seneste VM-turneringer er Brasilien blevet slået ud i kvartfinalerne. I 2014-udgaven risikerer holdet at skulle møde den forsvarende verdensmester, Spanien, allerede i 1/8-finalen.

- Vi ved, at der vil komme svære kampe. Det er verdensmesterskabet, og kampene vil blive afgjort på små marginaler, så vi forbereder os på ikke at begå fejl i løbet af kampene, forklarer Neymar.

Torsdag klokken 22 sparker Brasilien VM i gang mod Kroatien. De øvrige modstandere i gruppe A er Mexico og Cameroun.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.