NFL-spiller skyder sig selv på træningsbanen

Jovan Belcher fra Kansas City Chiefs er død efter at have dræbt sin kæreste og siden skudt sig selv.

NFL-spiller skyder sig selv på træningsbanen

Linebackeren Jovan Belcher fra NFL-mandskabet Kansas City Chiefs har lørdag skudt og dræbt sig selv på klubbens træningsanlæg ved Arrowhead Stadium.

Det meddeler en talskvinde fra Kansas City Police ifølge NFL's hjemmeside.

Kansas City Chiefs har i samme forbindelse udsendt en erklæring, hvor klubben bekræfter oplysningerne fra politiet.

"Vi kan bekræfte, at der var en episode på Arrowhead i morges. Vi samarbejder med myndighederne i deres undersøgelse", lyder det fra Kansas City Chiefs.

Amerikanske medier fortæller, at den 25-årige linebacker først skød og dræbte sin 22-årige kæreste. Derefter kørte han til træningsanlægget, hvor han tog livet af sig selv.

Det makabre selvmord skulle være foregået lige foran Kansas City Chiefs headcoach Romeo Crennel og manager Scott Pioli, fortæller en talsmand fra politiet.

- Det lader til, at personen tog sit eget liv.

- Han truede på ingen måde nogen af klubbens ansatte. Han stod bare og talte med dem (Romeo Crennel og Scott Pioli, red.), og takkede dem for alt, hvad de har gjort for ham, siger politiets talsmand.

Kansas City Chiefs skal søndag møde Carolina Panthers, og det er endnu uvist, om den kamp vil blive gennemført. Chiefs har blot vundet en ud af 11 kampe i denne sæson, og er det dårligste mandskab i NFL.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.