NHL-stjerne har brækket kæben efter slagskud på munden

Det koster Sidney Crosby en længere pause, at han kom i vejen for en puck i lørdagens NHL-opgør.

NHL-stjerne har brækket kæben efter slagskud på munden

Sidney Crosby har været altdominerende i NHL-ligaen i denne sæson, og derfor kommer det meget ubelejligt for Pittsburgh Penguins, at holdet nu må undvære sin kaptajn på ubestemt tid på grund af en brækket kæbe.

Det er ikke desto mindre konsekvensen af det uheld, der ramte den 25-årige ligatopscorer i lørdagens kamp mod Frans Nielsen og New York Islanders.

- Han så bedre ud, end jeg forventede. De kommende dage ser vi, hvordan tingene ser ud, og så bliver vi nok klogere på en tidshorisont, siger manager Ray Shero efter at have besøgt Crosby på hospitalet.

Et skud fra holdkammeraten Brooks Orpik blev rettet af, og pucken satte kurs direkte mod Crosby, der ikke kunne nå at reagere.

Han blev ramt lige på munden af den hårde gummiskive, og ud over en brækket kæbe kostede det ham også et par beskadigede tænder.

Sidney Crosby har fået de to seneste sæsoner ødelagt af et par hjernerystelser, og derfor frygtede man i første omgang, at hovedet endnu engang havde fået en rystetur, men det ser ikke ud til at være tilfældet.

Uheldet sker, netop som Pittsburgh er på vej til at slå ligarekorden for flest sejre i træk.

Striben er indtil videre nået op på 15, og dermed er man kun to sejre fra at slå Penguins' egen rekord på 17 sejre, som blev sat i 1992/93.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.