Ishockey

NHL-stjerner langt fra returbillet

Klubberne og spillerne står stadigvæk langt fra hinanden i NHL, og mæglere har nu droppet at løse konflikten

Colin Greening har ikke udsigt til at skulle hjem til NHL foreløbigt. Foto: Grete Dahl

Colin Greening har ikke udsigt til at skulle hjem til NHL foreløbigt. Foto: Grete Dahl

NEW YORK: Det trækker op til, at NHL-profilerne Colin Greening og Zack Smith fortsætter hos henholdsvis Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks sæsonen ud.

Den nordamerikanske ishockeyliga NHL ligger nemlig fortsat helt stille, efter at mæglere natten til fredag har opgivet at finde en løsning mellem klubberne og spillerne.

Mæglerne har efter to dages forhandlingerne konkluderet, at det lige nu er umuligt at finde et kompromis, der kan løse den igangværende lockout, som nu har varet i 75 dage og koster 100-115 millioner kroner om dagen.

- Efter at mæglerne har brugt mange timer de seneste to dage, har de vurderet, at parterne står for langt fra hinanden, og at vejen til en løsning gennem fortsat mægling ikke er mulig.

- Vi er meget skuffede over, at mæglingen ikke har været en succes, siger NHL's vicedirektør Bill Daly ifølge Reuters.

Striden handler om, hvor stor en del af NHL-indtægterne på 19 milliarder kroner, der skal gå til spillernes løn. Parterne er i realiteten enige om at dele indtægterne imellem sig, men uenige om, hvordan de skal nå målet.

Den langstrakte lockout har betydet, at mange spillere er rejst til Europa for at spille, og at minimum en tredjedel af NHL-sæsonen er smuldret væk.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst