Nibe

Nibe Street Park åbner officielt

Børn og unge i Nibe og omegn kan efter lang proces nyde godt af ildsjæles hårde arbejde

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mads Pedersen har arbejdet hårdt og længe på at få lov at udfolde sig i Nibe Street Park, og det har han så brugt hele sommeren på. Godt 300 nibenitter var kommet for at støtte op om åbningen af parken, hvor man både kan skate, spille beachvolley og -fodbold samt køre BMX-cykel.

NIBE:Hvad der startede som en strøtanke hos to drenge, der endnu ikke var teenagere, er nu blevet til virkelighed. For to et halvt år siden irriterede dengang 12-årige Mads Pedersen og Mads Rask sig over, at de skulle hele vejen til Aalborg for at køre på løbehjul på ramper.

Faktisk blev de så irriterede, at de med lidt forældrehjælp udformede et brev til kommunen. I det brev bad de om at få lov til at dyrke deres hobby hjemme i Nibe.

I går blev Nibe Street Park så officielt indviet, og nu er det slut med at være afhængig af transport til Aalborg for at dyrke deres hobby. Selvom den officielle åbning var i går, har parken været tilgængelig siden starten af sommerferien.

Nibe Street Park ligger tæt på bl.a. fodboldklubben og ungdomsklubben, og Anne Pedersen har konstant været i dialog med de omkringliggende klubber.

- Det er bare blevet så godt, siger den glade mor og skaterpark-kreatør.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.