Nibe tager stafetten

Nu tager Nibe også stafetten

Nu tager Nibe også stafetten

Igennem de seneste år har Stafet For Livet bredt sig over det ganske land.

Frivillige har stået sammen i den gode sags tjeneste - nemlig at sætte fokus på kræft og de personer der er ramt eller har været ramt af sygdommen, at styrke troen på at vi kan gøre en forskel, og håbet om at flere og flere helbredes fra den forbandede sygdom.

Nu kommer Stafet For Livet også til Nibe.

Det sker fra 9. til 10. september næste år.

Den nyligt nedsatte styregruppe er i fuld gang, og satser på, at bruge byens "rum" til stafetten.

- Vi ønsker at sætte vores personlige præg på stafetten i Nibe. Derfor har vi valgt at adskille Nibe fra en stor del af andre udgaver af Stafet For Livet ved at afvikle stafetten mellem byens borgere og boliger. På den måde forventer vi også, at vi kan få gjort stafetten endnu mere folkelig, fastskår John Borg, der er formand for den netop nedsatte styregruppe.

Det forventes, at placeringen for Stafet For Livet Nibe kan meldes ud indenfor ganske kort tid, når tilladelserne er faldet på plads.

Styregruppen bag Stafet For Livet Nibe er ambitiøse og har sat sig det mål, at minimum 800 deltager i den første udgave af stafetten.

Ligeledes er ambitionerne, at Stafet For Livet Nibe skal være en folkefest med masser af tilskuere.

- Jeg er meget optimistisk i forhold til Stafet For Livet Nibes fremtid.

- Det er en sjældent set stærk sammensat styregruppe bag Nibe-stafetten. Det lover godt - også fordi Nibe-borgerne generelt er meget initiativivrige og engagerede, siger projektkonsulent Pia Leth Førby fra Kræftens Bekæmpelse .

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.