Nibe

Nibes yngste festivalgæst er et døgn gammel

Nibe Festivals sekretær for sikkerhedsafdelingen, Helle Krushave Poulsen, fødte en søn fredag. Lørdag var han med på festival

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Helle Krushave Poulsen slapper af i forældrenes hjem med nyfødte Noah.

NIBE:Noah må betegnes som Nibe Festivals yngste festivaldeltager.

Han var knap et døgn gammel, da hans mor, Helle Krushave Poulsen, tog ham med på festival.

- Alle har jo set, at jeg var højgravid, så jeg tror de andre ville være blevet lidt skuffede, hvis ikke jeg kom og viste ham frem, fortæller den nybagte mor fra Frederikshavn med et smil.

Hun sidder i forældrenes hus i Grydsted lige uden for Nibe med lille Noah sovende på armen.

Her har hun og hendes mand Michael base i festivaldagene, fordi de begge er frivillige.

Sammen har de i forvejen Victoria på tre et halvt år, der er pavestolt over at være blevet storesøster. Hun hygger sig hjemme ved sine fætre og kusiner et andet sted, så mor og Noah har lidt ro.

Engageret sekretær

Som sekretær for sikkerhedsafdelingen er det hendes job at skrive referat af morgenmødet.

En anden medarbejder måtte selvsagt overtage Helles sekretæropgave fredag morgen, da hun på det tidspunkt lå på sygehuset i Aalborg - i gang med at føde.

- Jeg var sat til at føde den 28., så jeg havde lidt håbet, han var kommet ud der, så jeg kunne passe opgaverne, siger Helle Krushave Poulsen.

Da Noah havde sovet godt den første nat, og Helle Krushave Poulsen følte sig nogenlunde udhvilet, tog hun det nyeste skud på stamtræet med til fremvisning i Skalskoven.

Og fordi Noah sov trygt og godt under besøget, genoptog sekretæren sin referatopgave og skrev referatet af sikkerhedsmødet.

- Det kunne jeg jo lige så godt, når han lå og sov, forklarer den pligtopfyldende sikkerhedssekretær.

Helle Krushave Poulsen har været frivillig på Nibe Festival i fem-seks år. Det er blevet en familietradition, forklarer hun, så næste år skal Noah med igen.

- Men nu har vi været nok af sted i år, så nu bliver vi hjemme, siger den nybagte mor og smiler til sin nyfødte søn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.