Nicki Bille vil udnytte Rosenborg-form på landsholdet

Nicki Bille er inde i en stigende formkurve på sit klubhold Rosenborg, og det vil han udnytte på landsholdet.

Nicki Bille vil udnytte Rosenborg-form på landsholdet

Angriberen Nicki Bille Nielsen er sprængfyldt med selvtillid, og det vil han bruge på landsholdet, hvis han får spilletid i aftenens VM-kvalifikationskamp ude mod Malta.

For sin norske klub Rosenborg har Nicki Bille scoret flere flotte mål på det seneste, og topformen skal nu udnyttes på det danske landshold.

- Jeg skal da tage den selvtillid med, jeg har fået i Rosenborg. Den skal jeg tage med på landsholdet og forhåbentlig fortsætte med at gøre det, jeg gør i Rosenborg.

- Jeg skal ikke tro, at jeg skal prøve at gøre noget andet og bevise noget nyt lige pludselig. Det er også det, der har fået mig med på landsholdet, siger Nicki Bille.

Nicklas Pedersen er favorit til at starte inde som forreste angriber mod Malta, men Nicki Bille og Brøndby-angriberen Simon Makienok bejler også til pladsen.

- Der er en masse gode offensive spillere på det her hold, og jeg er sikker på, at de også kan score mål. Det vigtigste er først og fremmest, at vi får en sejr, fastslår Nicki Bille.

En af årsagerne til Nicki Billes succes er en større fokus på spillet på banen og ikke så meget fokus på alt muligt andet uden for banen.

- Jeg har prøvet at holde fokus på fodbolden det sidste stykke tid, og det har hjulpet mig, så det kan godt være, at jeg skal prøve at fortsætte med det.

- Det har været en stor del af min succes at holde fokus på fodbolden, forklarer Nicki Bille.

Eksempelvis brugte Nicki Bille tidligere meget mere tid på Twitter, og det udløste nogle uheldige episoder og gav problemer i norske Rosenborg. Så angriberen er ikke så ivrig efter at tweete længere.

- Jeg har ikke brugt Twitter så meget de sidste to måneder. Jeg har lagt et par enkelte tweets ud, og sådan bliver det nok også det næste stykke tid.

- Man skal passe på, hvad man siger om både med- og modspillere, det er i hvert fald mit råd, siger Nicki Bille.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst