Nicki P.: Jeg bliver ikke verdensmester i år

Efter et stort flop i det danske speedway-grand prix, erkender Nicki Pedersen, at verdensmesterskabet er tabt.

Nicki P.: Jeg bliver ikke verdensmester i år

Med kun syv point efter de første 20 heat, formåede den tredobbelte danske verdensmester i speedway, Nicki Pedersen, ikke at kvalificere sig til semifinalen i dette års danske grand prix, der fandt sted i Parken lørdag aften.

Og den 36-årige speedway-veteran erkender, at han har misset sin chance for at blive verdens bedste i 2013.

- Jeg tror ikke på, at jeg bliver verdensmester i år. Ikke som det ser ud lige pt.

- Der er ingen tvivl om, at jeg er skuffet. Det er jeg, siger Nicki Pedersen umiddelbart efter finalen i det danske grand prix, hvor den kun 21-årige australier Darcy Ward endte op med at ræse af sted med sejren.

Nicki Pedersen kom ellers godt fra start og vandt sit første heat. Men herefter begyndte det at gå ned ad bakke for den rutinerede speedwaykører.

- Jeg føler, at jeg var med på beatet og har det rigtige spændingsniveau. Min start er okay.

- Jeg kan bare ikke holde fart mod slutningen. Det er meget frustrerende. Jeg føler, at jeg er lige bagved hele aften. Men i sidste ende er det vores egen skyld. Vi kan ikke bebrejde andre for det.

- Men grejet er immervæk det, der skal køre fremad. Og det gør det ikke.

- Cyklen er bare for sløv, og selvom det er en fin bane, så er der meget glat derude, og jeg kan ikke få det til at bide i, som de andre kan, siger Pedersen, der også gerne ser indad.

Spørgsmål: Er der noget, du kunne have gjort anderledes, føler du?

- Nej, det synes jeg ikke. Det spurgte jeg også mit team om. Skulle vi lige kigge på os selv? Er det mig, eller er det grejet, den er galt med?

- Hvis det var mig selv, så måtte jeg selvfølgelig optimere mig selv. Men det siger de, at det ikke er. Så det er frustrerende. Det er det altså, siger Nicki Pedersen, der nu vil bruge resten af sæsonen på at teste sit grej, så han kan være klar til næste sæson.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.