Nicki Pedersen: Det går fremad med hånden

Nicki Pedersen stiller til start ved det kommende VM-grand prix på smertestillende og uden løbstræning.

Nicki Pedersen: Det går fremad med hånden

På trods af et brækket håndled kørte Nicki Pedersen sig i finalen ved det tjekkiske speedway-grand prix i Prag for 14 dage siden.

Spørgsmålet er, om Nicki Pedersen igen kan levere det umulige, når det går løs i Cardiff ved det britiske grand prix lørdag aften.

Nicki Pedersen har nemlig ikke siddet på en speedwaycykel siden det tjekkiske grand prix, fortæller han i en pressemeddelelse.

- Det er meget svært at sige, hvordan vi står lige nu. Det går fremad med hånden, men banen i Cardiff er en helt anden bane end de to sidste, jeg har kørt på i henholdsvis Göteborg og Prag, siger Nicki Pedersen.

Den tredobbelte verdensmester, der i øjeblikket befinder sig på en samlet fjerdeplads i VM-stillingen, er optimistisk og satser på sin erfaring og muligvis en anden motor.

- Banen i Cardiff er en meget lille bane og meget teknisk, hvilket betyder, at vi skal køre med en anden motor. Om der er fart i den, ved jeg første efter fredagens træning, siger Nicki Pedersen.

Danskeren havde planlagt at køre et løb i Polen for sin polske klub i løbet af ugen, men løbet blev aflyst på grund af regn.

Det betyder, at Nicki Pedersen er på bar bund inden lørdagens grand prix i Cardiff.

Nicki Pedersen har hårdt brug for point i toppen af tabellen. Han er 10 point efter den førende russer Emil Sayfutdinov, og han har en målsætning om at ende i toptre.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.