Nicki Pedersen dropper operation

En skinne skal støtte Nicki Pedersens brækkede håndled. Derfor regner han med at begrænse sin skadespause

Nicki Pedersen dropper operation

Der skal mere end et brækket håndled til at slå Nicki Pedersen ud. Lægernes dom om fire ugers pause kan heller ikke gøre det.

Tirsdag fik den tidligere speedwayverdensmester taget aftryk til et par skinner, som skal støtte det brækkede håndled. Med dem - den ene til daglig brug, og den anden til speedway - regner han stadig med at stille op ved det tjekkiske grand prix 18. maj.

- Jeg kan ikke gøre andet end at indstille kroppen på, at den skal køre i Prag den 18. maj. Så må vi se under træningen dagen før, om det er en umulig opgave, siger Nicki Pedersen.

- Jeg er nødt til at være positivt indstillet og håbe, at jeg kan hele hurtigere, end det er normalt. Det har jeg gjort ved flere andre skader, fortsætter han.

I første omgang var der også risiko for, at Nicki Pedersen skulle opereres, men operationen har han valgt fra.

- Jeg har heldigvis et godt netværk af folk, som kan hjælpe mig. Selvfølgelig er det en udfordring, men jeg føler, at vi gør det rigtige ved at vælge operationen fra og lade knoglen vokse sammen af sig selv.

- Nu får hånden fuldstændigt ro i 13 dage, selv om jeg træner på cykel i dag, og også har fået lov at løbe en tur sidst på ugen, siger han.

Trods det brækkede håndled efter et styrt i semifinalen blev Nicki Pedersen nummer tre ved det svenske grand prix i Gøteborg i lørdags. /ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.