Nicki Pedersen taber terræn i VM-kampen

Speedway-stjernen måtte nøjes med fjerdepladsen i Målilla og er nu 11 point efter Chris Holder i VM-stillingen

Nicki Pedersen taber terræn i VM-kampen

Nicki Pedersen tabte lørdag en smule terræn i kampen om verdensmesterskabet, da den danske speedwaykører måtte nøjes med fjerdepladsen i Det Skandinaviske Grand Prix i Målilla i Sverige.

Den stærke dansker kunne ikke følge med i finalen, som blev vundet af polske Tomasz Gollob.

Desværre for Pedersen sluttede Chris Holder på andenpladsen, og dermed fik australieren slået et hul på hele 11 point ned til Nicki Pedersen i VM-stillingen med kun to grand prix-løb tilbage i sæsonen.

Den trefoldige danske verdensmester var ellers stærkt kørende hele aftenen og optjente ni af 15 mulige point i de indledende heats.

I sit andet heat måtte Nicki Pedersen, der har vundet to grand prix-løb i 2012, desværre se sig diskvalificeret, da han kom til at feje svenske Andreas Jonsson af cyklen. Jonsson blev straks kørt på hospitalet med smerter i nakken.

Desværre betød det også, at Nicki Pedersen gik glip af nogle point, der kunne have sikret ham en bedre startbane i finalen.

De to andre danske deltagere, Bjarne Pedersen og Hans Andersen, var ikke i nærheden af noget i Mållila, og de sluttede på henholdsvis seks og fire point.

VM-kampen fortsætter om 14 dage, når der er grand prix i Vojens.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.