Nicklas Bendtner: Arsenal bremsede mit skifte

Angriberen var enig med flere klubber om et sommerskifte, men Arsenal valgte til sidst at beholde ham.

Nicklas Bendtner: Arsenal bremsede mit skifte

Nicklas Bendtner var på vej til at skifte klub i det netop overståede transfervindue, men angriberen fortsætter i Arsenal.

Danskeren oplyser, at London-klubben bremsede et skifte efter forhandlinger med flere interesserede klubber.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Arsenal og jeg var enige om, at jeg skulle forlade klubben i sommerens transfervindue, fortæller Nicklas Bendtner i en udtalelse via sin Twitter-profil.

- Der blev lavet en aftale med mere end en klub denne uge, men da Arsenal ikke fik sikret sig en anden angriber, så havde de retten til at stoppe enhver handel.

- Jeg er naturligvis skuffet, da jeg så frem til en ny udfordring i en ny klub og få en frisk start i engelsk fodbold, oplyser Nicklas Bendtner.

Mandag skrev Sky Sports, at 25-årige Bendtner var til lægetjek i Crystal Palace, der offentligt havde tilkendegivet, at man var interesseret i den danske angriber. Det samme havde Hull-manager Steve Bruce.

Danskeren er forhadt af flere Arsenal-fans, men han er indstillet på at bevise sit værd efter samtaler med manager Arsène Wenger.

- Mange ting er blevet sagt omkring min fremtid efter mange år i Arsenal. Sandheden er, at jeg bare ønsker at spille fodbold, for det er dér, jeg er mest lykkelig. Arsenal er et fantastisk miljø for enhver professionel.

- Jeg har fortsat meget stærke følelser for Arsenal, og efter de positive samtaler med manageren, så ser jeg frem til at arbejde hårdt for at nå topformen og gøre mit bedste for at opfylde holdets og managerens målsætninger for denne sæson, siger Bendtner, der de seneste to sæsoner har været udlejet.

- Jeg har lært meget fra mine lejeophold hos Sunderland og Juventus, og jeg vil gerne forsikre alle Arsenal-fans om, at jeg vil gøre alt for at bidrage til det, som jeg mener, vil være en succesfuld sæson for klubben.

Tidligere på sommeren glippede et skifte til tyske Eintracht Frankfurt. Parterne forhandlede med hinanden, men skiftet blev angiveligt ikke til noget på grund af danskerens høje lønkrav.

Bendtner har været på kontrakt i Arsenal siden 2004.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst