Nicklas Bendtner: Vi er sårede og kede af det

Danmark har over en længere periode ikke været gode nok til at nå til EM-slutrunden, mener Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner blev skiftet ud efter en time i tirsdagens 2-2-kamp hjemme mod Sverige, og han gik for niende landskamp i træk fra fodboldbanen uden at have scoret.

Danmark nåede dermed ikke med til EM-slutrunden i Frankrig næste år, og det er en enorm skuffelse for Wolfsburg-angriberen.

- Vi er sårede, og vi er kede af det. Vi må kigge os selv i øjnene og sige, at det over gruppekampene og de to playoffkampe ikke har været godt nok.

- Tændingen og motivationen har været der, men vi har bare ikke spillet godt nok. Vi har ikke kreeret nok chancer, vi har ikke scoret nok mål. Og så bliver det svært at vinde, siger Bendtner.

Portugal og Albanien sluttede over Danmark i EM-kvalifikationsgruppen, og over to kampe vandt Sverige med samlet 4-3.

- Vi fik aldrig sat det aftryk på puljen, som vi ønskede. Vi vandt nogle svære kampe, men vi vandt ikke dem, hvor det var forventet, vi vandt. Og så satte vi os selv under pres.

- Vi står tilbage med en tom følelse, fordi alle på det her hold havde regnet med, at vi kunne have vundet de to kampe mod Sverige.

- Og nu viser det sig, at vi har tabt en og spillet en uafgjort, og at vi ikke kommer med til EM. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor skuffet og ked af det, jeg er, siger 27-årige Bendtner.

Han understreger, at han fortsætter på landsholdet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.