Nicolai Jørgensen forlænger frem til 2017 med FCK

FC København forsøger at skabe et kommende storhold, og Nicolai Jørgensen ser ud til at blive en del af det.

19. maj 2014 17:59

Nicolai Jørgensen har forlænget sin aftale med FC København med et enkelt år, så den nu gælder frem til sommeren 2017.

FCK-manager Ståle Solbakken er glad for, at Nicolai Jørgensen knytter sig til klubben et år længere ud i fremtiden, end den tidligere kontrakt lød på.

- Nicolai er en spiller, der dækker flere offensive positioner, og forlængelsen giver os ro. En ro, som forhåbentlig kan gavne både Nicolai og holdet, så næste sæson bliver en succes for både holdet og Nicolai som individuel spiller.

- Det er ingen hemmelighed, at han på et tidspunkt skal videre, men nu er han rigtigt glad for at være i FCK, og vi er supertilfredse med den her forlængelse, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Nicolai Jørgensens nye kontrakt betyder samtidig, at trøje nummer 10 igen kommer i brug hos FCK. Jørgensen skifter nemlig rygnummer 18 ud med det legendariske 10-tal fra den kommende sæson.

- Jeg er superglad for at være i FCK, og jeg ser et kæmpe potentiale i den her klub og for mig, så det her er det rigtige at gøre lige nu. Jeg elsker at være i FCK, og jeg kan stadig udvikle mig utroligt meget her, siger Nicolai Jørgensen.

- Og når jeg samtidig er lykkelig for at være i København, tæt på min familie og venner, så føles det som om, det hele flasker sig for mig her i klubben.

- Nu skal jeg have en sæson uden skader, og jeg skal bygge lidt af det hele på i mit spil. Det er kæmpestort at være en af de unge, der skal være med til at løfte projektet herinde.

- Jeg ser mig selv som en etableret spiller i FCK, men med forlængelsen skal jeg også tage et skridt mere op ad den stige, og det glæder jeg mig utroligt meget til, siger han.

Nicolai Jørgensen har spillet 59 kampe og scoret 20 mål for FCK.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...