Nicolai Jørgensen: Guldkampen er stadig åben

FCK har et forspring på syv point, men ifølge Nicolai Jørgensen er det for tidligt at fejre mesterskabet.

Ritzau
Viborg FF - FCK , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger
24. april 2016 21:34

Efter to års mesterskabstørke har FC København med syv kampe tilbage af sæsonen skabt sig det bedst mulige udgangspunkt i forhold til at kunne hænge guldmedaljerne om halsen.

Med søndagens 1-1-resultat i Viborg er Ståle Solbakkens tropper nu henholdsvis syv og otte point foran Sønderjyske og FC Midtjylland på anden- og tredjepladsen.

Københavnerne har ikke tabt en superligakamp siden september 2015, og det virker derfor usandsynligt, at mesterskabspokalen ikke finder vej til hovedstaden.

Ifølge FCK-angriber Nicolai Jørgensen er kampen om guldet dog ikke afgjort endnu.

- Så længe det ikke er matematisk afgjort, kan vi ikke kalde os danske mestre, siger Nicolai Jørgensen.

- Når det så er sagt, så må vi simpelthen ikke smide det på gulvet. Vi har skabt os et fantastisk udgangspunkt, og nu handler det om at gøre arbejdet færdigt. Det bliver syv finaler, vi skal ud at spille her til sidst.

Solbakken mener da også, at FC København fortsat er storfavoritter til at snuppe mesterskabet.

- Det er kun op til os selv, om vi vil vinde mesterskabet eller ej. Men det kræver hårdt arbejde, og hver søndag skal vi gøre os fortjente til at kalde os Danmarks bedste hold, siger FCK-træneren.

FC København får på søndag besøg af de forsvarende mestre fra FC Midtjylland, og ifølge Solbakken er det sidste chance for midtjyderne, hvis de vil gøre sig forhåbninger om guldmedaljerne.

- Det bliver en skæbnekamp for FC Midtjylland, hvor de ikke kan tåle at tabe. Til gengæld vil det ikke være en katastrofe for os, hvis vi taber, da vi fortsat vil have et forspring på fem point, siger Solbakken.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...