Nicolai Jørgensen: Hareide kunne have pillet os alle ud

Nicolai Jørgensen var ikke glad for at blive skiftet ud, men respekterer Åge Hareides beslutning.

Ritzau
Polen-Danmark. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe
9. oktober 2016 00:22

Feyenoord-topscoreren Nicolai Jørgensen blev skiftet ud i pausen, da Danmark lørdag aften tabte 2-3 til Polen i VM-kvalifikationen.

Det var Nicolai Jørgensen ikke glad for, da han gerne ville have vist noget mere i løbet af kampen, men angriberen accepterer også landstræner Åge Hareides beslutning.

- Jeg var meget anonym. Jeg tror, Åge kunne have taget alle ud i første halvleg. Jeg fik ikke så mange bolde at arbejde med. Den ene, jeg fik, fik jeg ikke gjort nok ved.

- Det er da ærgerligt, at jeg som angriber ikke fik lov at blive lidt mere derinde. Specielt når jeg scorer mange mål for tiden.

- Men sådan er det. Det respekterer jeg. Yussuf Poulsen kom også ind og scorede et mål, så det var fint, siger Nicolai Jørgensen.

I første halvleg kom angriberne generelt ikke frem til de helt store chancer.

- Vi kom til at stå alt for mange i et for lille område og fik ikke sat hinanden i scene, siger Nicolai Jørgensen.

Yussuf Poulsen kom ind i stedet for Nicolai Jørgensen i pausen, og han var skuffet over præstationen og kunne ikke bruge sin reducering til 2-3 til noget.

- Lige nu kan jeg ikke bruge det til en skid. Vi fik nul point på udebane mod Polen. Måske kan jeg glæde mig over en god præstation på et andet tidspunkt, men ikke lige nu.

- Det var vores egen skyld, at vi var nede 0-3 efter 48 minutter. Vi gjorde det svært for os selv. Vi skabte dårlige arbejdsbetingelser for os selv i første halvleg, siger Yussuf Poulsen.

RB Leipzig-angriberen roste til gengæld Polens tremålsskytte, Robert Lewandowski.

- Man må også sige, at Lewandowski er en topspiller. Han skal ikke have mange chancer, jeg tror kun, han har tre skud på mål, og han laver tre mål. Det er også en kvalitet, siger Yussuf Poulsen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...