Nicolai Jørgensen ikke klar til AaB

FCK-truppen er fortsat hårdt ramt før onsdagens superligakamp

Nicolai Jørgensen spiller ikke mod AaB onsdag. Foto: Lars Møller/Scanpix

Nicolai Jørgensen spiller ikke mod AaB onsdag. Foto: Lars Møller/Scanpix

KØBENHAVN:FC Københavns træner Ståle Solbakken har nok en gang været langt ude i periferien af truppen for at kunne sammensætte et hold til kampen i Alka Superligaen mod AaB onsdag aften.

Eksempelvis er angriberen Nicolai Jørgensen ikke blevet skadesfri, som Solbakken givetvis havde håbet på, og derfor er han ikke med til kampen - ligesom flere andre profiler.

På klubbens hjemmeside skriver FCK følgende om skadesituationen:

- Youssef Toutouh, Andreas Cornelius, Danny Amankwaa, Kris Stadsgaard og Bashkim Kadrii genoptræner efter operationer. Mikael Antonsson er ude med en seneskade, og Kevin Foley samt Nicolai Jørgensen er ude med småskader.

Derudover har Per Nilsson karantæne.

Det betyder, at Ståle Solbakken vil have en udskiftningsbænk indeholdende mere ukendte navne som Yones Felfel, Mikkel Wohlgemuth, Lasse Lindbjerg, Berat Beciri og Marcus Mathisen - med mindre de skal spille fra start.

Vinder FCK ikke kampen, vil FC Midtjylland definitivt være danske mestre, mens AaB kæmper for at holde liv i et spinkelt bronzehåb. De forsvarende mestre fra Nordjylland er ni point efter Brøndby på tredjepladsen med fire runder tilbage.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.