Nicolai Jørgensen om karantæne: Ærgerligt

FC København-profilen er ikke med i den næste VM-kvalifikationskamp mod Armenien efter gult mod Bulgarien.

Nicolai Jørgensen om karantæne: Ærgerligt

Offensive problemer venter forude for fodboldlandstræner Morten Olsen.

Et gult kort i tirsdagens 1-1-kamp mod Bulgarien i VM-kvalifikationen koster Nicolai Jørgensen - der kan spille alle offensive positioner - den næste kamp i gruppe B. Den spilles 11. juni, når Armenien gæster Parken.

FC København-spilleren ærgrer sig gevaldigt over at skulle sidde over i netop det opgør.

- Jeg ville utrolig gerne have spillet den kamp. Det er om sommeren, det er i Parken, og til den tid kunne man have håbet på at være i endnu bedre form, siger Nicolai Jørgensen.

I fredags havde han sendt veteranen Dennis Rommedahl på bænken mod Tjekkiet, men trods den danske 3-0-sejr i Olomouc var rollerne byttet om tirsdag aften.

Her måtte Nicolai Jørgensen i anden halvleg erstatte Rommedahl.

- Morten Olsen syntes, at jeg leverede en rigtig god indsats for holdet mod Tjekkiet. Jeg kæmpede meget defensivt og forsøgte mig offensivt.

- Nogle gange lykkedes det, nogle gange lykkedes det ikke. Sådan er det også i Superligaen. Sådan er det for en kantspiller. Man udfordrer og gør, hvad man kan. Men det er fair nok, at Rommedahl startede inde denne gang.

- Han har trods alt også spillet 124 landskampe nu, siger Nicolai Jørgensen, der selv er noteret for seks kampe for Danmark.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst