Nicolai Jørgensen styrker FCK i Brøndby-kamp

FC København-profilen Nicolai Jørgensen er blevet klar til onsdagens pokalkamp mod Brøndby.

Nicolai Jørgensen styrker FCK i Brøndby-kamp

Der er et stort lokalbrag på programmet, når FC København onsdag aften skal en tur til Vestegnen for at møde Brøndby i kvartfinalen af DBU Pokalen.

FCK kommer styrket til kampen, da offensivspilleren Nicolai Jørgensen, som har været skadet, er klar til kamp igen.

FCK's trænerstab har udtaget 20 spillere til opgøret mod de blå-gule, og der er også et gensyn med angriberen Igor Vetokele, som ligeledes har været ude med en skade, men nu er med igen.

Brøndby har hentet syv point i de seneste tre kampe i Superligaen, og FCK-træner Ariël Jacobs forventer et spændende københavnerderby.

- En pokalkamp er altid noget specielt, og det er ekstra specielt, når det er en kamp mellem Brøndby og FC København, siger Ariël Jacobs til klubbens hjemmeside.

Den svenske målmand Johan Wiland er stadig ude med en skade, og det samme er kantspilleren Christian Bolaños, men ellers er alle de bedste med i FCK-truppen.

- Vi har tre andre vigtige kampe tilbage, og vi har spillet mange kampe på det seneste, så mange af spillerne har brug for hvile, men vi vil også gerne vinde, forklarer FCK-træneren.

I Superligaen mangler FCK at spille hjemmekampene mod oprykkerne Randers FC og de forsvarende danske mestre FC Nordsjælland, mens FCK i den sidste og afgørende Europa League-kamp møder Steaua Bukarest i Parken.

Kampen mellem FCK og Brøndby spilles onsdag aften klokken 20.30 på Brøndby Stadion.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.