Nicolai Larsen: Det var uacceptabelt

Målmanden reddede et straffespark, men AaB tabte alligevel til SønderjyskE

Nicolai Larsen kunne intet stille op, da Lasse Vibe scorede til slutresultatet 1-0. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Nicolai Larsen kunne intet stille op, da Lasse Vibe scorede til slutresultatet 1-0. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

HADERSLEV:AaB havde en travl dag i defensiven, da holdet lørdag tabte 1-0 på udebane til SønderjyskE.

Allerede efter tre minutters spil måtte Nicolai Larsen redde sit hold, da AaB-målmanden vandt den direkte duel med Tommy Bechmann, der havde tilkæmpet sig et straffespark.

- Jeg ved ikke, om jeg kan bruge det til noget. Det er selvfølgelig rart at redde et straffespark, men når vi taber 1-0, så kan det være skide ligegyldigt, siger Nicolai Larsen.

Taber alle dueller

Det er blot lykkedes for modstanderne at score på fem af de seneste ti straffespark mod AaB, men selvom Nicolai Larsen byggede videre på den flotte statistik i Haderslev, var det altså ikke nok til at få point med hjem til Aalborg.

- Vi spiller en rigtig, rigtig, rigtig dårlig første halvleg, hvor vi taber alle dueller, og jeg synes, at vi mister rigtig mange lette bolde, og så slår de en masse omstillinger på os. Det var uacceptabelt, konkluderer målmanden, der flere gange måtte se til, mens SønderjyskE brillerede med omstillingsspil af høj kvalitet.

- De er ekstremt dygtige til det, og så stiller de sig jo bare ned i deres eget felt og slår de lange bolde på Lasse Vibe og Johan Absalonsen. Det er svært at spille imod, for de er rigtig dygtige til det, siger Nicolai Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden