Sport

Nicolai Larsen: Vi er et hold i udvikling

AaB skal først toppe om et par sæsoner, vurderer keeperen

Nicolai Larsen håber på en stille aften i målet. Arkivfoto: Claus Søndberg

Nicolai Larsen håber på en stille aften i målet. Arkivfoto: Claus Søndberg

AALBORG:Selvom AaB imponerede og vandt en klar sejr på 4-1 i søndagens hjemmekamp mod Brøndby IF, advarer AaBs målmand Nicolai Larsen mod at tage let på fredagens udekamp i Viborg.

Hjemmeholdet ligger ellers i den tunge ende af tabellen, og Jeppe Curth og co. har blot scoret fem mål i de ni første spillerunder. De to seneste kampe er Viborg ikke kommet på tavlen.

- Den her Superliga er jo så sjov, at man nogle gange kan møde et hold, der ikke har vundet i seks kampe, og så går de lige pludselig fuldstændig målamok. Vi mødte jo også FC København på et tidspunkt, hvor de ikke havde scoret ret mange mål, og så lavede de fire, forklarer AaB-keeperen.

Mange spændende spillere

Målmanden advarer samtidig mod at skrue forventningerne helt i vejret. Tidligere på sæsonen vandt AaB med 5-1 over OB, og det resultat blev fulgt af et nederlag på 0-2 til Randers FC.

- Vi er et hold i udvikling, og der er mange spændende spillere, som skal ind og have noget spilletid. Det er ikke på nuværende tidspunkt, at vi skal toppe. Det er først om et par sæsoner, hvor vi har bygget mere på, siger Nicolai Larsen.

Kampen i Viborg starter klokken 20, og hjemmeholdet har både Jeppe Curth og Mathias Wichmann i truppen. Serge Déblé sidder derimod ude med karantæne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst