Niels Frederiksen vil kravle op i tabellen efter stime

Niels Frederiksen vil sikre et godt udgangspunkt for medaljer efter fem sejre på stribe i Superligaen.

Niels Frederiksen og Brøndby har vundet sine seneste fem kampe i Superligaen.

Niels Frederiksen og Brøndby har vundet sine seneste fem kampe i Superligaen.

HERNING:Søndag tog Brøndby IF sin femte sejr på stribe i Superligaen, da den seneste sæsons mester slog førerholdet FC Midtjylland med 2-1 på udebane.

Efter en sløj sæsonstart er holdet fra Vestegnen atter at finde i toppen af Superligaen, eftersom holdet kravlede op på fjerdepladsen med sejren.

Den flotte stribe af sejre skal ifølge Brøndbys cheftræner, Niels Frederiksen, sikre et godt udgangspunkt for medaljer i mesterskabsspillet.

- Top-6 ser rigtig godt ud, og så skal vi prøve at komme så godt ind i top-6 som muligt. Vi skal ikke bare have røven i vandskorpen. Vi skal have et så godt udgangspunkt i top-6 som muligt. Så vores muligheder for medaljer i mesterskabsslutspillet er så godt som muligt.

- Stimen vidner om stærke præstationer og et hold, der har løftet sig og er blevet stærkere og stærkere. I vores dårlige periode sagde jeg også, at vi kun kunne blive stærkere.

- Det er en drømmeweekend, hver gang vi vinder. Hvis vi bliver ved med at vinde, så tager vi afstand til dem under os, og vi henter ind på dem over os. Så længe vi selv vinder, ser det godt ud, siger cheftræneren.

Søndagens sejr var fuldt fortjent mod et svagt spillende FC Midtjylland mandskab, og efter kampen havde Niels Frederiksen store roser til sit hold.

- Vi leverede en stærk kollektiv præstation krydret med nogle individuelle højdepunkter.

- Vi kom og skulle møde topholdet i ligaen på udebane, og man vinder ikke bare herovre uden videre. Det gjorde vi, fordi vi var stærke og dygtige.

- Det var en fortjent sejr, fortæller cheftræneren.

Midtjydernes cheftræner, Bo Henriksen, var enig i betragtningen om, at Brøndbys sejr var fortjent. Han nævnte desuden efter kampen, at Brøndby har meldt sig ind i mesterskabskampen.

- Det var fortjent, at de vandt. De spillede rigtig klogt. De gjorde det til en irriterende fodboldkamp med en masse indkast og frispark. Vi skal dog ikke tænke på Brøndby. Vi skal tænke på, hvad vi kan gøre bedre.

- De har meldt sig ind i mesterskabskampen, men det er vi ligeglade med. Vi skal bare vinde fodboldkampe, siger Bo Henriksen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.