Nielsen deler svenske roser ud

Pirates-træneren ser fremgang på holdet, som er ved at lære spillestilen

Cheftræner Jens Nielsen ser fremgang på sit Pirates-mandskab. Foto: Claus Søndberg

Cheftræner Jens Nielsen ser fremgang på sit Pirates-mandskab. Foto: Claus Søndberg

AALBORG:Det var kun svenske slag med staven, som stod bag målene, da Herlev tirsdag aften blev besejret i Gigantium Isarena.

Og det er ikke tilfældigt. Med Jens Nielsens baggrund i svensk ishockey ligger spillestilen rigtig godt til mandskabets blå-gule spillere. Spillere som Olle Liss, Nicklas Svensson og Lars Lundin dominerede mod Herlev Eagles.

- Det er unge spillere, som vil fremad. De er hverken gamle eller afdankede, og de skal ikke bare tjene deres penge. De vil videre. De vil noget med deres hockey. Det er vigtigt, siger Jens Nielsen.

Den seneste tilgang på holdet er Nicklas Svensson, som Jens Nielsen ser meget potentiale i.

- Svensson er en af vores bedste spillere mod Herlev. Han er stærk på puck, og jeg synes, han er en dygtig center. Så vi får meget glæde af ham, når han kommer i gang. Falder han til her, bliver han rigtig god for os. Han passer ind i den spillestil, vi vil spille, siger Jens Nielsen.

Det åbenlyse samtaleemne på aftenen er svenske Olle Liss. Med fem scoringer mod Herlev stjal han opmærksomhed fra Aalborgs helt store målscorer, Nicolai Meyer. Jens Nielsen kan dermed glæde sig over at have flere målfarlige spillere at køre på.

- Jeg synes altid, at Olle er farlig. Han kan lave mål. Men det er stadig den kæde, der laver målene, og vi vil gerne have flere i gang. Både anden, tredje og fjerdekæden skal også til at lave point, slår Jens Nielsen fast.

Aalborg Pirates vandt 6-2 over Herlev tirsdag aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.