Aarhus

Nielsen får argentinsk modstand

Patrick Nielsen forsvarer bælte mod Andino

Patrick Nielsen kommer på en hård argentinsk opgave i Aarhus. Arkivfoto: bente Poder

Patrick Nielsen kommer på en hård argentinsk opgave i Aarhus. Arkivfoto: bente Poder

AARHUS:Når næste udgave af Nordic Fight Night afvikles i Aarhus 15. juni med deltagelse af blandt andre nordjyske Torben Keller, så bliver hovedkampen endnu et titelforsvar for Patrick Nielsen, der er indehaver af Intercontinental-titlen i mellemvægt under WBA.

Patrick Nielsen skal forsvare sin titel imod den 24-årige argentiner Crispulo Javier Andino, der kommer med en rekordliste på 16 sejre, 5 nederlag og en uafgjort til kampen mod den ubesejrede dansker.

Og Andino har vanen tro selvtilliden i orden inden kampen på dansk grund.

- Nielsen blev slået i gulvet af min landsmand Gaston Vega sidste år, og han bliver slået i gulvet igen 15. juni - og jeg giver ham ikke en chance for at komme tilbage, siger argentineren.

- Min styrke kommer til at gøre forskellen. Det er altid vanskeligt at møde en højrefodsbokser som mig, men for Patrick bliver det endnu værre, fordi jeg har så meget styrke, siger Andino.

Patrick Nielsen har tilføjet amerikanske Joey Gamache til sin trænerstab og træner i øjeblikket med ham i København.

- Jeg er ligeglad med, hvad han siger. Det eneste jeg ved er, at jeg kommer for at glæde publikum i Aarhus og give dem en god kamp. Andino får aldrig min titel, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.